Koble til Nets betalingsterminal

For å kunne ta betalt med Nets betalingsterminal må den kobles til kassen.

(NY video guide kommer snart)

For å koble til:

På iPad

• Avslutt Shoplabs app, se her for hvordan avslutte app: LINK
  • gå inn på innstillinger > blåtann på iPaden
  • Følg så stegene på terminal før du kommer tilbake hit
  • Link 2500 skal nå dukke opp under andre enheter, trykk på denne for å koble til
  • Du får nå opp en kode på skjermen som skal bekreftes på både iPad og terminal (grønn-knapp på terminal)

På terminal

• trykk F3 tasten
  • Bla ned med F3 og velg bluetooth i menyen med grønn-knapp
  • Dra kjøpsmannskortet som forespurt
  • Bla ned med F3 og velg Phone Pairing
  • Gå så tilbake til iPad

Terminalen skal nå være tilkoblet og du kan starte appen igjen og begynne å ta betalt.

Får du ikke terminalen til å funke? Sjekk følgende krav:

• Terminal må ha siste programvare 1020

Dra kjøpmannskortet og trykk 8 for å hente siste tilgjengelig programvare

• Sjekk at kommunikasjon er satt til BT iOS

Dra kjøpmannskortet, trykk 6-1-2, du kommer da inn på kommunikasjon og ser valgt metmode

• Sjekk at kasse-kommunikasjon og IP er korrekt

Dra kjøpmannskortet, trykk 6-1-3, du kommer da inn til kasse. Bla med F3 frem til du får opp kommunikasjon, denne skal være BT iOS, lagre og bla videre frem til du får opp ECR-IP, denne skal være 1.1.1.1

OBS: Før førstegangsbruk av terminalen bør det hentes kortavtaler 2 ganger, samt avstemme terminalen 2 ganger. Se FAQ nedenfor.

FAQ

• Hvordan ta omstart av terminalen:

Trykk inn gul-knapp samtidig med tasten til høyre for "0"-tasten frem til den sier "rebooting. Har du strøm koblet til starter terminalen opp av seg selv

• Hvordan refundere på kortet til kunden:

Trykk kort i betalingsvinduet, trykk så gul-knapp på terminalen før kunden setter inn kortet. Når kortet er satt inn, velg alternativ 2 som dukker opp på skjermen med tall-tasten 2.

• Hvordan hente kortavtaler:

Dra kjøpmannskortet, trykk så grønn-knapp to ganger og terminalen vil nå laste siste tilgjenglige kort. Når dette er ferdig trykker du rød-knapp for å komme tilbake til start-skjermen.

• Hvordan avstemme terminalen manuelt:

Trykk på "F"-tasten / den hvite med sort sirkel, dra kjøpmannskortet og trykk tallet 6. Terminalen vil nå avstemme manuelt, når dette er ferdig trykker du rød-knapp for å komme tilbake til start-skjermen.