Flexi terminal

PS: Har du allerede SumUP konto, gå videre til steg 2 for å tilknytte kontoen mot oss.

Opprett SumUP konto

før du kan begynne å ta betalt med terminalen må du opprette en konto hos SumUP, slik går du frem:

1. Trykk på denne linken for å komme til sumup sine sider
  2. Fyll inn epost-adresse, samt ønsket passord og huk av for at du godkjenner vilkårene før du så trykker fortsett.
  3. Du får nå opp en ny side, her velger du at du allerede har en SumUp-kortleser.
  4. Velg riktig selskapsstruktur og fyll så inn informasjonen som er påkrevd. Du kan her huke av for at du ikke har noen nettside før du velger "lagre og fortsett"
  5. Fyll så inn din personlige informasjon og velg "lagre og fortsett"
  6. Legg til kontonummer og velg "lagre og fortsett"
  7. Du blir må nå legge inn mobilnummer i feltet og trykke på "be om kode"
  8. Tast så inn koden du får på sms og trykk  "bekreft kode"
  9. Du har nå aktivert kontoen hos SumUP, veldig bra!

Tilknytte terminal mot konto

Neste steg er nå å få en nøkkel for å koble terminalen opp mot kontoen din.
OBS: Du må vente ca 15 minutter før du kan gjøre dette!

1. Velg "konto" til venstre i menyen hos SumUP, og deretter "for utviklere"
  2. Fyll inn: no.shoplabs.pos.store i Application ID feltet og trykk "legg til Application ID"
    OBS: Det er viktig at du kun fyller inn bare små bokstaver
  3. Du får nå generert en "affiliate key" på siden etter ca 10-15 min som du skal bruke inne i vår app.

På iPad

Siste steg nå før du kan begynne å ta betalt er å aktivere terminalen opp mot appen.
OBS: Dette kan først gjøres ca 10 minutter etter at de andre stegene ovenfor er fullført!

1. Logg inn på shoplabs og velg "oppsett" nederst til høyre i menyen, velg så "Flexi betalingsterminal" i venstre meny og fyll så inn "Affiliate key" i tekstfeltet du får opp på siden og trykk "logg inn"
  2. Du får nå opp et nytt vindu hvor du må taste inn epost og passord til SumUP kontoen din og trykker "log in"
  3. iPaden er nå tilknyttet kontoen og du kan begynne å ta betalt med en gang

Viktig: Ved første salget får du beskjed om å koble til riktig terminal, følg instruksene der så er du i gang på 1-2-3 :)