Butikker

Her administerer du de fysiske butikkene, samt kassene.

Opprette butikk

For å starte å selge i en butikk samt koble varer mot en butikk må denne først opprettes, dette gjøres ved å trykke på opprett butikk:Du får så opp en ny side hvor du legger inn all informasjon om butikken. Det meste er rett frem så disse dekker vi ikke her – kun felter som kan virke nye.

Del lager med nettbutikk: Her bestemmer du om lageret til den faktiske butikken skal være synlig i nettbutikken. Om man velger ja på denne, vil de ha samme lager.

Åpningstider: Her kan du fylle inn åpningstidene til butikken og det vil da bli synlig om man har nettbutikk og valgt Pick-Up-Point

Notater: Dette er kun for internt bruk.

Når alt ser bra ut, trykker man på lagre for å opprette butikken.

PS: Endre på noe? Du kan alltid trykke på blyanten på avdelingen i butikksiden for å endre på noe

Opprette kasse

Når du skal koble på en kasse velger du pluss tegnet på riktig avdeling for å opprette en ny kasse, du får da mulighet til å navngi den aktuelle kassen

PS: Det er lurt å velge et smart navn da man kan få bruk for dette siden ved support / feilsøking.

Når kassen er opprettet trykker du på "koble til kasse" symbolet, du får da opp en 8 sifret kode du taster inn i appen ved oppstart. Når koden er tastet inn vil appen automatisk begynne å laste ned all data.PS: skal du ikke bruke kassen lengre, trykk da på "koble fra" symbolet og kassen vil ikke lengre være mulig å bruke