Innstillinger POS

Her bestemmer du enkelte innstillinger for kassen din.

Kunde ID: Viser hvilket kundenummer dere har. Dette brukes blant annet i sammenheng med varetellingsappen.

Logo til kvittering: Gir mulighet til å laste opp egen logo som vil være synlig på alle kvitteringer.

Bunntekst til kvitteringer: Her kan du skrive teksten du ønsker skal være synlig på slutten av hver kvittering.

Gyldighetsperiode for byttelapp: Her setter du gyldigheten til en byttelapp. (Skal du i en periode ha byttelapper som er låst til en fast dato, til ex. ved julegaver så velger du dette i boksen under)

Gyldighetsperiode for tilgodelapp: Her setter du gyldighetstiden for tilgodelapp. Summen blir automatisk godskrevet i regnskapet etter dette.

Vipps-integrasjon: Trykker du på denne knappen så vil du kunne søke om å få vipps på kassen, her er et par viktige punkter:

• Denne må gjennomføres uansett om du har en tidligere vipps konto eller ikke
  • Det vil ta mellom 1-2 dager før søknaden blir godkjent, du vil da få en epost fra vipps og knappen blir automatisk klar på kassen
  • I søknaden er det viktig å huke av for at du skal ha vipps på kassen og ikke i nettbutikk, har du nettbutikk fra oss søkes vipps om separat der