Innstillinger regnskap

Innstillinger regnskap gir deg mulighet for å koble shoplabs sømløst sammen med regnskapssystemet ditt, dette gjør at bilagene vil gå over hver midnatt og du sparer både tid og penger.

Vi tilbyr i dag integrasjon mot følgende system:

• Tripletex
  • Visma Eaccounting
  • Poweroffice GO
  • 24Seven

For å aktivere koblingen sender du en mail til hjelp@shoplabs.no så vil dette bli aktivert innen 24 timer.

Tripletex

For å koble til tripletex må du opprette en egen API-Nøkkel i tripletex under min profil og API-tilgang

Her vil du få muligheten til å opprette en ny API-Nøkkel ved å velge ny nøkkel. Du får så opp et vindu med en nedtrekksliste for Applikasjon, her velger du Shoplabs. I linjen nedenfor kan du velge å kalle integrasjonen for det du måtte ønske.

Når dette er gjort får du generert en brukernøkkel-ID (eksempel:7361ed82-cc50-4e1f-9b43-79d810d5c8d3 ) som du så limer inn under innstillinger regnskap i feltet Brukernøkkel-ID Når dette er gjort kan du teste at integrasjonen funker som den skal ved å trykke på den blå testknappen. Er alt vellykket vil alle feltene for konto-oppsett byttes ut med nedtrekkslister hvor du kan velge hvilken konto som skal knyttes opp til riktig felt.

Når alt ser riktig ut velger du fra-dato for integrasjon når bilagene skal bli oversendt til regnskapsystemet og velger lagre.

Visma Eaccounting

For å koble til Visma Eaccounting må du først logge deg inn på Visma Eaccounting og velge apper og utvidelser

Her finner du en modul som heter Visma Integrasjon (API) g velger aktiver

Når denne er aktivert går du tilbake til innstilliger regnskap og velger den blå knappen klikk her for å autorisere

Godkjenn tilgangene Shoplabs ber om og trykk tillat. Når dette er gjort blir du ført tilbake til innstillinger regnskap hvor du vil få opp nedtrekkslister hvor du kan velge hvilken konto som skal knyttes opp til riktig felt.Når alt ser riktig ut velger du fra-dato for integrasjon når bilagene skal bli oversendt til regnskapsystemet og velger lagre.

Poweroffice GO

For å koble til Poweroffice GO må du logge deg inn i Poweroffice, velge instillinger og utvidelser. Her velger du legg til utvidelse

I nedtrekkslisten du så får opp velger du Shoplabs, du får så opp en klientnøkkel (husk å trykke ok så denne blir lagret) som du så limer inn under innstillinger regnskap i feltet klientnøkkel. Når dette er gjort kan du teste at integrasjonen funker som den skal ved å trykke på den blå testknappen. Er alt vellykket vil alle feltene for konto-oppsett byttes ut med nedtrekkslister hvor du kan velge hvilken konto som skal knyttes opp til riktig felt.

Når alt ser riktig ut velger du fra-dato for integrasjon når bilagene skal bli oversendt til regnskapsystemet og velger lagre.

24seven

For å koble til 24Seven må du legge inn brukernavn og passord under innstillinger regnskap og trykke "lagre og overfør. Det er viktig at brukerinfoen som legges inn er registert som en community user i 24Seven.

Er alt vellykket vil alle feltene for konto-oppsett byttes ut med nedtrekkslister hvor du kan velge hvilken konto som skal knyttes opp til riktig felt. Når alt ser riktig ut velger du fra-dato for integrasjon når bilagene skal bli oversendt til regnskapsystemet og velger lagre. (det kan være du må laste siden på nytt etter å ha trykket "lagre og overfør" for at nedtrekkslistene skal dukke opp)