Blogg

Blogg er en fantastisk mulighet for å holde nettbutikken din mer oppdatert, lage innhold som trekker inn nye potensielle kunder og som skaper trafikk. Jo mer oppdatert innhold nettbutikken din har, jo bedre venn blir du med google ;)

Opprett innlegg

Du oppretter et nytt innlegg i bloggen ved å trykke på opprett innlegg
Du får da opp to felter

Tittel

Her fyller du inn navnet på innlegget.

Tekst

Her lager du innholdet til innlegget.

Du kan legge inn tekst, bilder, linker osv. ved å bruke verktøylinjen på toppen. Når alt ser bra ut trykker du på lagre for å publisere innlegget