Navigasjon

I navigasjon bygger du menyen.  – Det er her du bestemmer hva du vil ha hvor i menyen, og hvor det skal peke hen.

Opprett navigasjonselement

Ved å trykke på Opprett navigasjonselement vil du få få tre valgmuligheter:

1. Tittel
  2. Meny
  3. Type

1) I tittel skriver du hva linken skal hete. Det er dette som vil være synlig i menyen

2) I meny velger du hvor linken skal være synlig. Her finnes det tre valgmuligheter:

• Toppmeny: til venstre i menyen til nettbutikken.
  • Toppmeny: øverst i menyen til høyre finner du nettbutikken.
  • Bunnmeny: er menyen nederst til venstre i footeren på nettbutikken ved logoen.

PS: Det er ikke alle menyene som er tilgjengelig i alle maler.

3) Type bestemmer hva slags link det skal være.

Avhengig av hva man velger vil det komme et valgalternativ nedenfor.

• Lenke til en side: her kan du linke til en side du har opprettet i nettbutikken.
  • Lenke til produktliste ut i fra kategori gir mulighet for å linke til en konkret kategori. Velger du en kategori med flere underkategorier vil varene fra alle underkategoriene bli synlige
  • Nedtrekksliste med produktkategorier gir mulighet for en såkalt "dropdown meny" hvor man vil få flere alternativer ved å holde musen nedover. Velger du en kategori med flere underkategorier vil det bli en "tre-strukturs" - meny.
  • Lenke til produktliste ut i fra merke gir deg mulighet for å linke til produkter basert på ett spesifikt merke.
  • Nedtrekksliste med merker gir deg mulighet til å velge de merkene man vil se. F.eks: klær fra en dropdown meny.
  • Lenke til produktliste ut i fra merkelapper gir mulighet for å vise produkter basert på merkelappene du fyller inn.
  • Lenke til produktliste ut i fra nyheter vil vise en side med alle nyhetene som finnes til hver tid.
  • Lenke til produktlister med kampanjevarer vil vise en side med alle varer som til en hver tid er på kampanje.
  • Lenke til blogg vil vise bloggen som er mulig å bruke i nettbutikken.
  • Ekstern lenke gir mulighet til å linke til en side som ikke er i nettbutikken. Denne vil da åpnes i en ny fane.

Rediger navigasjonselement

Du har mulighet for å redigere eksisterende navigasjonselement ved å trykke på blyanten på den aktuelle linjen.Det er også mulig å flytte på de forskjellige elementene i forhold til ønsket prioritering ved å dra på de oppover og nedover med musen.