Statistikk

Ved hjelp av statistikk-siden i backoffice kan du se grunnleggende informasjon om hva som beveger seg i nettbutikken din.

Dersom du er interessert i mer utdypende data kan du koble til din egen Google Analytics konto og få opp denne dataen direkte i backoffice! Dette kan gjøres ved å gå inn på Nettbutikk -> innstillinger og fylle ut de relevante google-feltene.

Litt generell informasjon:

• Antall besøkende viser deg informasjon om hvor mye trafikk du får inn på siden
  • Bouncerate gir deg statestikk på hvor mye av trafikken som faktisk gjennomfører et kjøp: jo lavere, jo bedre!
  • Trafikk forteller deg hvor de besøkende kommer fra
  • Salg gir deg en enkel prosentoversikt over hvor meste av slaget kommer inn