Kundegrupper

Oversikt

Her har du mulighet til å opprette kundegrupper (premium funksjon).

Dette kan være nyttig til følgende:

• Gi spesifikke kunder faste rabatter
  • Dele inn i forhold til selektering av nyhetsbrev, osv.
  • Flere muligheter /fordeler kommer med tiden

Du kan søke etter eksisterende kundegrupper ved å bruke søkfeltet, eller redigere eksisterende ved å trykke på blyanten på de enkelte feltene.

Opprette ny kundegruppe

Skal du opprette en ny kundegruppe, gjør du enkelt dette ved å trykke på knappen opprett kundegruppe
Her kan du fylle inn følgende:

• Tittel: Navn på kundegruppen
  • Beskrivelse: Intern beskrivelse av gruppen for enklere oversikt

Du kan så legge til faste rabatter til kundene i den aktuelle gruppen. Du kan velge mellom prosentvis rabatt eller kostpris faktor, og velge hvilke varegrupper som skal være med.

Når alt ser bra ut trykker du enkelt på lagre for å fullføre