Rapporter

Under rapporter har du mulighet til å generere de rapportene du ønsker.

På venstresiden velger du rapporten du skal genere.

Velg mellom følgende:

• Bestselgere
  • Dagsrapport
  • Gavekortoversikt
  • Lagerverdi
  • Plukkliste
  • Returnerte varer
  • Salg per ansatt
  • Salg per merke

Når du har valgt ønsket rapport velger du så tidsrammen til og fra du ønsker data på, og til slutt hvilken avdeling du vil ha data fra.

Når alt stemmer kan du velge å vise rapporten rett i vinduet ved å trykke på den blå knappen vis rapport eller en av de grønne om du ønsker å eksportere den til enten Excel eller PDF.

PS: Er det en rapport du savner som vi ikke har? Send oss oppsettet og så utvikler vi den gjerne for deg ;)