Forsendelser

Ved mottak av en ordre som inneholder fraktalternativet "Pakke i postkassen", må den behandles annerledes.

Når ordren er mottatt, behandlet og pakket klar for sending trykker man som normalt på send ordre inne på ordren. Etter dette vil ordrestatus forandre seg til venter på fraktordre.

Når alle ordre er pakket for dagen og klare til sending, trykker man seg inn på forsendelser.

Her får du oversikt over tidligere forsendelser og mulighet til å opprette ny forsendelse.

For å opprette en ny forsendelse trykker du på knappen for dette:

Du vil så få oversikt over alle ventende ordre siden sist forsendelse var opprettet og huker av for alle som er klare til sending. Når det er gjort trykker du så på grønn knapp for å registrere forsendelsen.

Etter noen små sekunder får du beskjed om at en ny forsendelse er opprettet og du kan da  enkelt skrive ut fraktbrevet ved å trykke på knappen for dette. Den vil bli skrevet ut på et vanlig A4 ark.

Ved å utheve plussikonet på siste forsendelsen kan du skrive ut forsendelsesetikett til alle pakkene i tillegg.
Når alt så er klart, tar du med deg alle pakkene sammen med fraktbrevet og leverer på postkontoret.

OBS: Er det ikke opprettet en forsendelse innen et antall timer så vil systemet generere dette automatisk og det blir da en tidsbegrensning på opprettelse av dette fra Posten sin side.