Opsjoner

Opsjoner er grunnstrukturen for varianter. Det er her du oppretter og bygger varianter du selv ønsker.

Opprett opsjon

For å opprette en ny opsjon trykker du på knappen opprett opsjon.

Du får da tilgang til en del felter som kan fylles ut. De markert med blå stjerner kreves utfylt.

Tittel: Dette er navnet på opsjonen. Dette kan for eksempel være farge, størrelse eller lengde.

Standardverdier: Har du noen verdier som går igjen på flere varer, kan du legge til dette her så du slipper å fylle ut dette om og om igjen, Dette kan for eksempel være blå, rød, gul, eller small, medium, large.

TIPS: Du skiller på verdiene ved å trykke enter mellom hver verdi.

Eksempeltekst: Hva er dette?

Intern beskrivelse: Som navnet tilsier er dette beskrivelse av opsjonen for intern bruk.

Bruk som søkefilter: Dette avgjør om man skal kunne filtrere på varer i nettbutikken etter variantene. Vi anbefaler å ha denne aktivert.

Når alt ser ok ut trykker du på Lagre for å opprette opsjonen