Kampanjer

Under kampanjer kan du planlegge og opprette kampanjer fremover i tid. Du får en enkel oversikt over hvilke kampanjer som er planlagt, aktive og avsluttet.

Opprette kampanje

Du oppretter enkelt en kampanje ved å trykke på opprett kampanje.

Her får du en del felter hvorpå de markert med blå stjerne krever utfylling.

Tittel: Her navngir du kampanjen. Dette vises ikke noe sted, men gjør det lettere å holde oversikt internt.

Beskrivelse: Er det ønskelig med mer info om kampanjen kan dette legges til her.

Start - og sluttdato: Her velger du når kampanjen skal startes, samt avsluttes.

Kampanjestrategi: Her velger du hva slags kampanje det skal være

• Spesifiser kampanjepris: her setter du en spesifikk pris på hver enkelt vare.
  • Fast rabatt: her setter du en fast prisreduksjon på varen.
  • Prosentvis rabatt: her setter du en fast prosentreduksjon på varene.

Legg til varer: Her legger du til varene som skal være med i kampanjen. I pop-upen får du tilgang på felter for å søke og filtrere.

TIPS: Skal alle varene med trykker du på søke knappen med blankt felt. Da dukker alle varene opp og du kan trykke på avgreningsboksen ved siden av tittel så alle varene blir markert.

Når du har markert varene du ønsker,  trykker du på legg til varer  og du kommer da tilbake til kampanje-redigeringen. Herfra trykker du så på lagre når alt er ferdig.