Kategorier

Kategorier er først og fremst for nettbutikk.

Her bygger du opp strukturen på hvordan man skal navigere i nettbutikken.

Opprette kategori

Du oppretter enkelt en ny kategori ved å trykke på den blå knappen opprett kategori.

Når du oppretter en ny kategori får du opp tre felter hvor du kan fylle ut info:

1. Tittel: Her fyller du inn navnet på kategorien.
  2. Overordnet kategori: Her bestemmer du om kategorien skal ligge under en annen kategori.
  3. Beskrivelse: Denne er først og fremst for internbruk. Her kan du fylle inn beskrivelser om kategorien for intern informasjon.

Når alt ser riktig ut er det bare å trykke lagre.

Redigere kategori

Trenger du å endre informasjon om en kategori gjøres dette enkelt ved å trykke på blyanten på den kategorien det gjelder.