Prisetiketter

Når du har trykket deg inn på prisetiketter via skiftenøkkelen på en vare dukker det opp en pop-up som viser alle variantene av varen.

Når denne først er åpnet vil antall etiketter være automatisk utfylt basert på faktisk lagerbeholdning. Ønsker man å redigere antallet skriver man kun inn et nytt tall i boksen.

Ved utskrift velger du enkelt variantene du skal printe ut etiketter til ved å huke av boksen på venstreside til ved siden av hver enkelt varelinje. Skal alle variantene skrives ut kan du enkelt trykke på boksen til venstre for tittel helt øverst. Da vil alle linjene automatisk bli markert.

Når du har valgt variantene du ønsker å skrive ut trykker du på fortsett nederst på siden og du vil bli videreførttil en ny side hvor etikettene er generert.

Herfra kan du da velge å laste de ned som pdf eller skrive direkte ut fra nettleseren din avhengig av hva slags oppsett du har.

TIPS: Ønsker du å skrive ut fra nettleseren anbefaler vi enten Firefox eller Chrome som de mest stabile nettleserne. Andre kan gi utfordringer og det er da best å åpne opp pdf`en i Adobe Reader.

OBS! Ønsker du å skrive ut prisetiketter må det per dags dato gjøres via en PC eller Mac om man bruker Zebra ZD410 -skriveren fra oss. Kontakt oss på hjelp@shoplabs.no for å avtale tid for å sette opp printeren.