Varianter

Varianter er en variasjon av en vare.

Du kan opprette nye varianter og også spesifisere detaljer til hver enkelt variant trykker deg inn på varianter.

Opprett Variant
Når du har navigert deg til varianter av en vare vil du på høyresiden finne en blå knapp hvor det står opprett variant ved å trykke på denne vil du få mulighet til å opprette en ny variant  ut i fra eget ønske.
TIPS: du kan opprette flere varianter inne på mor-varen også.

Redigering av variant
Ønsker du å redigere en variant gjør du dette enelt ved å trykke på blyantikonet på den aktuelle varelinjen. Ved å trykke på søppelbøtte slettes varianten.

Inne på varianten kan du spesifisere hver enkelt informasjonslinje. Dette gjøres enkelt ved å huke av på boksen på den aktuelle informasjonen og fylle inn korrekt info for varianten

Ved å trykke på et annet bildet enn det som er markert vil dette bli knyttet opp mot varianten. Dette kan for ekempel være nyttig om det er sko i forskjellige farger, og man vil at kunder skal se hvilken farge de har valgt.