Varer

Under fanen varebeholdning styrer du alt som har med varer å gjøre – alt fra lagerbeholdning til varianter, osv..

Varer
Det første du kommer inn på når du trykker på varebeholdning er varer fanen. Her har du mulighet for å opprette varer og redigere eksisterende varer. På toppen av siden har du en blå knapp tilgjengelig for å opprette en vare manuelt.

På venstresiden finner du flere søkemuligheter. Her kan du enten søke i tekstfelt på all relevant info som er lagt inn om produktet eller du kan velge å bruke forskjellige filtre som er tilgjengelig nedenfor.

På toppen av vareoversikten har du til venstre tre forskjellige visningsmoduser tilgjengelig. Disse er basert på hvilken måte du liker å jobbe på. På høyresiden finner du forskjellige sorteringsalternativer etter hva er som er den letteste måte for deg å finne varer på.

På selve varelinjene har du tre ikoner tilgjengelig.

1. Pluss tegnet gir deg mulighet for å utivdet info om produkter.
  2. Blyanten åpner opp produktet for redigering.
  3. Skiftenøkkelen gir mulighet for følgende:
    • Redigere lagerbeholdning
    • Generere prisetiketter
    • Klone varen (for å ha et utkast å jobbe med)