Dashboard

Dashboard er det første du kommer til ved innlogging i Backoffice. Her vil du finne enkel oversikt over salg og lignende for butikken din. Har dere flere avdelinger kan du fordele det ved å trykke på de aktuelle avdelingene i menyen.

Omsetning viser hvor mye dere har solgt den aktuelle dagen og hvordan dere ligger an mot ukens mål. Ukens mål kan enkelt justeres ved å trykke på tannhjulet i høyre hjørnet (markert i rødt) på modulen.Antall salg viser hvor mange salg som er gjort den aktuelle dagen og hvordan dere ligger an mot ukens mål.

Ukens mål kan enkelt justeres ved å trykke på tannhjulet i høyre hjørnet (markert i rødt) på modulen.

Ukens bestselgere viser hvilke vare som selger best den aktuelle uke. Denne statestikken nullstiller seg hver uke

Statestikk viser omsetningen fordelt på antall salg og sum igjennom perioden du selv velger.