Diller kundeklubb

Har du bestilt integrasjon mot kundeklubb fra Diller, så følger det noen få steg fra vår side.

• Vi sender over infoen til Diller og oppretter en profil for deg
  • Diller vil i løpet av få dager kontakte deg for oppstart og veilede deg igjennom alt som må til. Dette er Diller sitt system og de som kan dette best så du vil få all veiledning fra de.
  • Når du har fått tilgang til Diller sitt system vil du der inne få noe API informasjon, dette må legges inn hos oss under innstillinger > generelle innstillinger for å begynne å dele data.

• Når API-info er lagt inn så kan du på inn på innstillinger i butikkene, samt nettbutikken du ønsker og velge riktig avdeling fra diller i dropdown menyen som vises.

Masse lykke til og gratulerer med ny kundeklubb 👏