Kunderegistering

For å kunne ta i bruk kunderegistering på kassen må du ha premium POS hos oss, funksjonen krever også pr i dag vipps på kasse og vipps login.

Funksjonalitet

Det er pr i dag mulig å registere kunder på kassen og knytte opp mot salg, det er også mulig å legge kunder inn i kundegrupper i backoffice om de skal ha fast rabatt til eksempel.Vi ser løpende på ny funksjonalitet og har som mål å lansere kundeklubb integrasjon også med tiden.

Premium POS

Ønsker du tilgang til Premium POS om du ikke har dette i dag, send en mail til cs@shoplabs.no så vil vi bistå

Vipps på kasse / vipps login

For å kunne ta i bruk kunderegistering i dag må man ha tilgang på vipps, dette kan bestilles via cs@shoplabs.no om man ikke allerede har dette. årsaken til dette er at vi har valgt å ta i bruk vipps for å hente info om kunder. Da får vi verifisert info umiddelbart så man slipper å taste inn alt manuelt. Det minsker faren for skrivefeil, samt at registeringen går mye raskere.

Pr i dag er vipps login såass nytt at det mangler gode rutiner for å aktivere vipps login, derfor må du pr i dag sende oss vipps nr som er tilknyttet Shoplabs så vil vi sende varsel til vipps om å aktivere dette.